Enterijer i ambijent

Romantični momenti u prijatnom i modernom ambijentu uz izvrsnu ponudu vina predstavljaju mesto na kom će mnogi ljudi rado boraviti. Istovremeno, restoran Kovač je mesto na kome će se ljubitelji najfinijih komada mesa uvek rado vraćati znajući kakav ih kvalitet i gastronomska ponuda očekuje. Jednostavno rečeno Kovač je mesto koje briše granice privatnog i poslovnog, na kome se sklapaju neka nova prijateljstva i rađaju neke nove ljubavi.

Specijaliteti restorana

U ponudi restorana preovladava tradicionalna srpska kuhinja, a odmah za njom sledi bogata ponuda specijaliteta japanske, kineske, francuske, italijanske, indijske i marokanske kuhinje. Sva jela sa našeg jelovnika ripremljena su od sastojaka lokalnih dobavljača, čime se postiže visok kvalitet namirnica kao i njihova svežina.

Sushi delikatesi

Sushi bar Umami nudi jedan novi doživljaj i iskustvo kada je japanska kuhinja u pitanju. Ambijent Sushi bara uređen je u karakterističnom duhu japanske kulture sa mnoštvom detalja poput procvetalih grana trešnje, pribora za serviranje, kao i u samoj pripremi specijaliteta koji se pripremaju direktno pred gostima od strane sushi majstora.

Deserti i poslastice

Slobodno možemo reći da je kruna svakog dobroh obroka dezert koji dolazi nakon njega. Upravo iz tog razloga kod nas u ponudi možete pronaći neke od najfinijih poslastica koje će u vama probuditi najlepša čula ukusa, a na fotografijama koje slede možete pogledati kako neki od njih izgledaju.