Ukratko o restoranu Kovač

Nakon višegodišnjeg iskustva u vođenju porodičnog restorana Babatovo, porodica Kovačević dolazi na ideju otvaranja još jednog modernog restorana što je oktobra meseca 2015. godine i ostvareno.

Od tada do danas, restoran Kovač neprekidno usavršava svoju gastronomsku ponudu kao i sam koncept obavljanja delatnosti, kako bi gostima ponudio uslugu dostojnu vrhunskih evropskih restorana.

Krajem 2021. godine restoran Kovač otvara Sushi Bar Umami, koji se nalazi u galeriji restorana, a gostima nudi širok izbor azijskih specijaliteta.

Online poručivanje hrane

Poručite omiljenu hranu iz našeg restorana a mi ćemo je doneti na vašu adresu! Izaberite, poručite i uživajte u omiljenoj hrani iz Kovača!

Online rezervacija

Rezervišite kutak u Kovaču za vas ili vaše društvo u svega nekoliko klikova! Molimo vas za dolazak na vreme jer rezervacije važe 15 minuta od termina koji ste naveli.

Sushi bar UMAMI

Sushi bar Umami predstavlja jedan moderan koncept u okviru restorana Kovač i nudi kompletan doživljaj svim ljubiteljima azijske kuhinje. U ponudi se nalaze različiti specijaliteti koji će vam pomoći da osetite UMAMI, peti ukus i jednu pravu senzaciju čula koju naprosto morate doživeti.

Kako bismo gostima pružili kompletno iskustvo, obezbedili smo i široku ponudu japanskih alkoholnih pića i nezaobilaznu vinsku kartu koja pruža pregršt mogućnosti uparivanja sa hranom iz našeg sushi bara.