Petkom u dobrom društvu…

Vinske večeri u restoranu Kovač

Dragi naši, usled velikog interesovanja odlučili smo se da ponovo organizujemo vinske večeri u našem restoranu. Vinske večeri biće organizovane petkom, a sve posetioce koji žele da uživaju u najfinijim vinskim aromama očekuje i bogata gastronomska ponuda. Pozivamo sve zainteresovane za ovaj događaj da blagovremeno rezervišu svoja mesta kako bi uživanje bilo zagarantovano.

Petak 01.12. i 08.12. u 20.30h – Promocija vina vinarije Trivanović
Cena degustacije 1.700,00 RSD po osobi.

Ukratko o vinariji:

Vinarija TRIVANOVIĆ je porodična vinarija sa Fruške gore iz Republike Srbije koja vuče korene iz male amaterske proizvodnje vina započete 1959. godine za sopstvene potrebe. Deda je započeo, a tata nastavio manje više tradicionalni pristup praveći vina po svom ukusu. Obzirom da nova vremena kreiraju drugačije ukuse samim tim i pristupe.

Poslednjih nekoliko godina porodična vinarija se potpuno okreće tržištu i prati trendove sa mladim snagama u vinariji i rezultati su više nego vidljivi po dobijenim nagradama na međunarodnim vinskim takmičenjima i eksponencijalnom rastu prodaje. Pri tome su zadržali pečat porodične vinarije sa toplotom doma u samim vinima što je fantastično prihvaćeno među vinskom publikom.

Grašac, Pinot grigio, Shiraz, Cabernet sauvignon su neka od njihovih afirmisanih vina iz sopstvenih vinograda na kojima vredno rade iz godine u godinu kako bi vina bila posebna.